< Till bloggens startsida

Iphone 4 vs Samsung galaxy s3

Hade hoppats få släng min telefon åt helvete idag då min nya skulle anlända men tydligen inte. 
Ringde till 3 och frågade om dom hade skickat den men det kunde inte hn se för dom hade systemavbrott eller vad han sa pga nya iphone 5an som kom inatt. 
JAG KOMMER MÖRDA NÅGON OM JAG MÅSTE VÄNTA AS LÄNGE PGA SKITAPPLE!

Just nu sitter jag och kollar på Shear Genius: Del 6 - Det handlar om hårstylister som tävlar om jag har fattat det rätt. Kränger även lite vindruvor. Det ska nog bli mitt fredagsmys framöver! 
Ikväll ska bara vi ta det lugnt jag och Andreas. Jag kan inte ta mig någonstans pga min rygg, klarar knappt komma ur sängen för attt gå på toaletten när det är AKUT haha! 
 

Gordons's kitchen nightmares

My favorite tv-show


Pluggar med eftersläpade skoluppgifter

Sitter och pluggar, tittar på tv och bara chillar!
Vuxna säger att man inte kan göra läxor framför tvn eller md musik på?
Det kan man visst! JAG KAN UTMÄRKT.
Jag har snart gjort klart uppgifterna, im so fucking awesome!


PLUGGA HELA DAGEN

När jag vaknade imorse så kändes det som min rygg skulle gå av. Jag hade sånna stora problem och ta mig ur sängen till toaletten, då är det illa va?
Så jag bestämde mig för att vara hemma idag och plugga järnet med det jag ligger efter med. Lite matte, lite engelska och historial. Matte är prio ETT för jag har prov på kapitel 2 på tisdag. Vi får se hur det går!

Just nu sitter jag och tittar lite på tv och dricker oboy. 
Ska snart sätta igång med att plugga lite, och sen blir det paus med lite mat. Hoppas ni får en bra dag!

MTV, JERSEY SHORE

I am a hudge fan of Jersey Shore, I've seen all seasons and I love them!
 
Herregud, ni måste tro att jag inte har något liv, but I looooove drama and catfights haha!
Snart börjar Jersey Shore på mtv, det är säsong 4 ( tror jag det är ) när dom är i Italien. Jag har sett säsongerna om och om igen, gud vad jag skäms över mig själv. 
Men jag hade ingenting att göra förra sommarlovet, på helgerna och dagarna när jag inte var med kompisar eller med Andreas haha! 
 
Varför jag inte sover än är fortfarande pga min rygg, jag kan inte ligga på den öht. Kan inte ligga ner alls rättare sagt. Har tagit 2 panodiler och i hopp med att dom ska hjälpa snart. ÄR APBALLA TRÖTT FAKTISKT!
Medans jag sitter här vid tvn så tänkte jag blogga lite, kolla facebook och instagram lite då och då. 
Tiden går så sakta när man väntar på något, just nu är det Svampbob fyrkant ( tänker alltid på min yngsta lillebror när jag jag ser eller tänker på Svampbob för han kan typ vad alla heter haha! Där snackar vi tvnörd. 
 
 
 

MIN RYGG

Ligger i sängen och försöker sova men det går öht inte med en rygg som inte vill nudda sängen. Fan också!
Undrar vad jag har gjort?
Det kom nu idag på eftermiddagen efter skolan typ, wierd!


Mattelektion

Det finns inget tråkigare än matte, håller på att räkna index och jag fattar verkligen ingenting. Hejja Jonna!
Matteläraren verkar i alla fall. Hoppas han kan bli den FÖRSTA läraren som kan få mig att förstå matte. I hela mitt liv under skolåren så har matte alltid varit ett stort problem!


Svenska Hollywoodfruar

Sitter och myser framför tvn, svenska hollywood fruar.
Snart dags för kvällsmat, väntar bara på äggen.


Det regnar väl inte, vem har sagt det?


LÄNKBYTE

http://eemily.se/

Den som fick ett länkbyte är denna tjejen. Hon var den som skrev och ingen annan. Följ hennes intressanta blogg!

( förlåt för mobiluppdateringen, så har ingen bild på henne! )
Därför får det bli denna bild!


Avslutar dagen redan nu

Jag har sån mensvärk så jag tänkter faktiskt sova nu. Så man är helt utvilad!
Hoppas ni sover riktigt gutt inatt.

Hörs imorgon!
Det har varit riktigt skönt väder idag.


Påväg hem! Härligt väder.

Man ser ju inte bra ut när det blåser ute så håret ståe åt alla håll och kanter xD


SKOOOLA, hej måndag!

Hejsan på er allihopa!
Hoppas er natt har varit lika bra som min. Jag somnade tillslut och har sovit så otroligt bra framtill halv 6 då jag vaknade av att Simon låg på ryggen och att jag var kissnödig, det vart drygt då!

Just nu sitter jag i skolan och har svenska lektion. Slutar om en timme typ. Imorse hann jag inte äta frukost heller så slängde ner ett äpple och lite vindruvor som jag sitter och tuggar på.

Idag efter skolan så ska jag plugga och sen när min hane kommer hem så ska vi städa, joppi!


En stor förändring på gång

Ops, what have I done?!


Ville bara säga godmorgon!


SÄGER GOD NATT

SOV SÖTT ALLIHOPA! <3
 

Länkbyte

Ni har inte glömt länkbytet va?
För att vara med, kommentera detta inlägg med " jag är med! " - sen drar jag tre stycken på söndag och skiver några rader om dom tre utvalda!
Missa inte!! :D

Simon hälsar missa inte, mjaooow!


Play station 3 och Rayman

Jag och Anna spelar Rayman!


Varför jag älskar dig

Varför jag älskar dig finns det miljontals svar på! 
Dock vet jag inte vart jag ska börja, känns redan nu att det kommer bli ett väldigt långt inlägg. Jag skriver på så får vi se vart det leder. Förbered dig på ett väääldigt långt inlägg. Hoppas du står ut.
 
Jag kan börja med att jag föll för dina ögon och sen personlighet. 
Jag har aldrig mött en person som har varit så genomsnäll så det är läskigt. Att inte överhuvudtaget tänka på sig själv och lägga ner så mycket tid på människor som du tycker om, det är helt fantastiskt. Vi är mycket lika när det gäller på den punkten. 
En annan sak som jag verkligen blev helt fast på är hur du såg mig som person. När jag berättade om mitt funktionshinder så såg du inte ett vårdpaket i rullstol med assistenter dygnet runt. Utan mig, som kan prata, som kan älska, som kan gå, som kan springa, som kan tänka, som har känslor, som kan göra i princip allting, förutom kyllerbyttor då min rygg är stelopererad på grund av skolios. Sen när jag gick in mer på detaljer angående mitt funktionshinder, väntade jag mig aldrig svaret ifrån dig. " Fyfan vad häftig du är! " Den meningen kommer jag aldrig glömma. Då visste jag att du är en fullständigt normal kille som ser det bra i personer. 
 
Jag älskar verkligen din personlighet. Du är allt förutom egoistisk, elak... Ja det finns massor! 
Jag älskar ditt skratt.
Din humor, din sjuka humor som matchar min perfekt. Vi är ett perfekt par tycker jag. Det finns så mycket som gör att vi passar tillsammans så bra. Vi båda accepterar varandra som vi är, vi respekterar varandra och vi gör varandra lyckliga. 
Att flytta ihop med dig har fört oss ännu närmare. Det visar hur mogna vi är som personer, vi klarar av att ta hand om ett hushåll, en pälsboll som heter Simon och båda sköter jobb / skola. 
 
Jag kan bara säga att jag älskar allt som har med dig att göra. 
Jag älskar att pussas / kyssas med dig.
Jag älskar att bara ligga och mysa i sängen / soffan.
För att inte tala om sex så är det bästa som finns. Det känns som bra när vi båda vet vad den andra vill ha, och att vi gör kanske inte lika mycket men båda får vad dom vill ha. 
Vårt förhållande är mer än perfekt, det går inte beskriva hur bra det är. 
 
. Jonna Ericsson

BILDBOMB SÅHÄR MITT I NATTEN

Det vart en väldigt kort stund jag och min vän umgicks nu på kvällen. Efter maten så somnade hon i soffan, så otroligt sött. Jag förstår henne om hon är trött, hon hade varit uppe sen kl 6 på morgonen. Så medan hon har sovit så har jag pendlat mellan tv, dator och tvspel men det kanske inräknas som Tv. Ofc it does! 
Själv är jag inte ett dugg trött, kanske lite småuttråkad men det får man vara ibland. Jag ska lägga mig om en liten stund ändå hade jag tänkt, det är ingenting på tv öht så det känns helt meningslöst att sitta och glo på tv program som är dåliga. Just nu sitter jag faktiskt på 25th hour, en kriminal från 2002. Den är faktiskt helt okej. 
Har inte sett början dock så fattar inte typ. Men det står på informationen att det handlar om en kille som har 24 timmar kvar av sin frihet innan han ska avtjäna ett sjuårigt fängelsestraff. " Medan timmarna rinner iväg försöker Monty reda ut sitt liv. Inom sig har han en gnagande oro över att det kan vara hans flickvän Naturelle som satte dit honom! " - det låter som en spännande film tycker jag. Dock är den slut snart så han slipper nog avtjäna sitt straff om han inte gjorde det i början av familjen. 
TItta på den så slipper jag berätta slutet, det var inte alls som jag trodde faktiskt. Remember, everyting can changes! 
 

Hinner inte blogga mer idag

Om en liten stund kommer min vän som jag ska tillbringa helgen med. Har inte hunnit skriva så många inlägg idag pga vissa saker, to private! 
Ikväll blir det nog bara äta god mat och kolla på filmer tror jag. Mycket mer orkar man inte en fredag faktiskt om man inte har superdupermegakrafter eller överspeedad så det bara skriker om det. 
Förstår inte folk som orkar gå skolan en hel vecka och festa loss på fredag och lördag, det får jag inte in i mitt lilla huvud haha. 
Men vissa klarar av det, kul för er! Ta det lugnt med spriten och gå in hem själva, det kan hända vad som helst. 
Ring en kompis eller föräldrer när ni är på väg hem. Bästa tipset och gå där det inte är mörkt. LOVAR NI?!
 
Nu ska jag stänga igen är så hörs vi kanske imorgon, beror på om jag får någon ledig tid över. 
Annars får ni ha en underbar och rolig helg. Ta hand om er!
 
 
 

 

Massor av saker som ska göras idag

HEJ! 

Idag så ska jag städa ordning lite för ikväll för jag finbesök av en vän. Då kan det ju inte ligga kläder överallt, diskbänken full av skit / disk och äckligheter inne på toaletten. Hur fräscht är det liksom?
Så jag ska snart sätta igång högtalarna på högsta bas och bara dunka musik, sen sätta igång och börja plocka undan lite innan man kan börja ordentligt. 
Sen när Andreas kommer hem så ska vi även montera upp tv-bänken för det har inte blivit av så den ligger såhär lite fint i soffan haha? 
Jag vill få upp den idag så man kan göra snyggt hihi! Ångrar att jag inte gick inredningsprogram på gymnasiet för det är något av det roligaste som finns, att inreda. Om jag och Andreas skulle gå isär så vet jag precis hur min lägenhet ska se ut.
Nu hoppas jag verkligen inte att jag ska behöva inreda en lägenhet ensam för jag trivs så bra här med Andreas, vill aldrig vara ifrån honom men ibland måste man det, eller hur? 
Som inlägget jag skrev inatt när jag inte kunde sova. Är det någon som har tänkt samma tanke som jag? 
 

Mitt i natten, VARFÖR?!

För ett tag sen så kunde jag verkligen inte, varför har jag ingen aning om!
Men för en liten stund sedan så slog vekligen tröttheten till så jag gosade ner mig under täcket och njöt av att blunda.
Nu i stället så sitter jag på toan och har jätteont i magen. Varför just inatt?!
Simon håller mig sällskap ( ni som inte vet vem Simon är så är det vår katt ) han knallade in på toan och undrar säkert varför jag inte sover. Han låg bredvid mig innan och sov men väckte honom eftersom toan kallade, to bad for him! ;)

Imorgon, eller IDAG är det sista skoldagen och sen tar vi helg. Gud så skönt! Då är jag samboledig och ska umgås med vänner. Min sambo ska iväg och lana med sin bästa vän, är faktiskt inte förvånad haha!
Det är bra att man kan vara ifrån varandra, jag menar. Jag är den personen som måste och vill ha tid för mig själv också, tillsammans med vänner. Det behöver alla. Tråkigt bara att inte alla förstår det, att vara ifrån varandra lite stärker bara förhållandet och inte tvärtom som vissa verkar tro. Man behöver sakna också. Sen finns det männsikor som absolut inte klarar det, fine okej. Då vet ni vet!

Något som jag verkligen inte tycker om att lyssna på är när kille eller tjej klagar över att man sitter på varandra som plåster dag ut och dag in. Då är min fråga till er; varför hittar ni inte på något utan varandra tillsammans med er egna vänner? Måste er flick-pojkvän alltid vara med? Då har jag hört svaret; men det är ju så tråkigt att vara utan varandra.
Skyll dig själv säger jag! Då ska ni inte klaga och gnälla över att ni alltid sitter på varandra som små parasiter!

M I N Å S I K T ! !


The bomb has been planted

Vet ni, jag lyckades skriva klart sagan på 55 minuter! Det är himla snabbt och bra gjort tycker jag. 
Nu kan jag andas ut och luta mig bakåt, titta klart på avsnittet av ung och bordskämd även om jag såg detta avsnittet i helgen. Sen efter det så kanske det blir ännu ett program, vad det nu hette som jag inte kommer igång. Eller så skiter jag i det och kryper ner hos älskling istället, det är faktiskt mysigare! 
 
Åh måste berättade att mina pengar kommer har kommit gång så idag så var jag och älskling till Jysk och köpte en tv-bänk för 1400kr. Den är vit och är jättefin, bild kommer när vi har monterat ihop den för det orkade vi inte idag. 
Vi gjorde andra saker också som att först Jysk, sen djuraffären för att köpa ny klösbräda till Simon och sen handla på Maxi. 
Vi köpte massa gott. Fast vi storhandlade inte för det ska vi göra nästa vecka. 
Nu ska jag faktist lägga mig, orkar inte vara uppe. Måste upp lite tidigare än vanligt imorgon och duscha för det orkar jag absolut inte göra nu och dessutom så är klockan för mycket, vill inte väcka grannarna. 
 
Hörs imorgon!
 

Panikslagen

Godkväll på er som fortfarande är vakna! Jag har verkligen inte tid att blogga känns det som nu när skolan är full igång alltså. Det är så mycket att göra på komvux så ni som fortfarande går på gymnasiet, se till att gå bra betyg så slipper ni kanske komvux pga att ni har slappat er genom. I did the last 2-3 months! Och jag kan säga redan nu efter 3 veckor i skolan att jag ångrar mig till 100 %! Men jag har bara mig själv att skylla så så enkelt är det. 
 
Nu efter jag tittade på tv, masterchef usa så kom jag på att jag har glömt skriva klart min saga och den ska vara inlämnad innan 12 inatt, så har alltså 55 minuter på mig. Hur fan ska det gå är ju min fråga.
Nu ska jag fortsätta skriva på min saga så kan jag lämna in den så kanske jag återkommer med ett inlägg efter det om jag inte somnar direkt efter inlämningen haha!
 
 

Städning på G

Godmorgon / eftermiddag på er!

Hoppas ni som är bakis hade jävligt kul igår och att det var värt det ;) 
Är man bakis som ett svin så har man gjort ett riktigt dåligt / bra jobb. Själv satt jag hemma med pojkvänn och vänner och spelade Nintendo 64. Vi spelade Mario kart, hur kul som helst. 
Jag har sovit hur jävla gott som helst inatt, över 12 timmar och har bara drömt om sex haha! 
Älskling jobbar idag så jag ska städa här. Plocka undan lite och ta hand om tvätten.

Vi hörs senare!
Idag förhoppningsvis så kommer min nya design upp : ) 

To cool for school

Är i skolan just nu och väntar på att lektionen ska börja. Det äe galet varmt i denna byggnaden alltså.
Ingen luftkondination, eller va det heter här.
När man kommer in på skolan så är det som att gå in i en vägg i svettlukt?
Inte trevligt öht!


Tisdag

Godmorgon!
Idag har jag en sån här kass dag, magen vill inte alls vara med mig idag. Har varit upp sen 8 och sprungit på toaletten, inte alls trevligt överhuvudtaget!
Så idag bli det att göra studier hemma. Då hinner jag klart med uppgifterna som ska vara inne imorgon. Tänkte försöka äta lite först och sedan börja med den första uppgiften. Ska skriva en saga på MAX 1½ sida, hur i helva helvete ska detta gå? 
JAG som har så svårt att avsluta en saga / berättelse efter 5-10 sidor haha.
Detta blir en utmaning för mig, början och i mitten av sagan kommer väl vara helt okej men sen när man kommer till  att försöka avsluta skiten så blir det helt katastrof, as usual. Vi får se hur det går. WISH ME LUCK

Vem älskar inte Mariokart?

Sitter och spelar Mariokart med Andreas och Eas!
Det är så kul och sitta och titta när två killar spelar, dom lever sig in och skriker som bara den haha.


Ett snabbt inlägg

Godförmiddag!
Tänkte uppdatera lite fort innan min rast är slut.
Dagen började med att Simon dom vanligt ska stånga mitt ansikte innan väckarklockan ringer, tycker det är så irriterande men samtidigt väldigt sött.

Idag fick jag låna en kompis cykel så slapp gå idag, yay! :)
Hoppas mina pengar kommer igång snart så jag kan köpa mig en egen cykel så man slipper låna andras.

Nu börjar min lektion igen!


Barnkalas

Tänkte uppdatera lite fort innan fikat serveras.

Dagen började med att kl ringde kvart över 6, varför ringer kl så tidigt på en lördag undrar säkert ni?
Därför att idag vart det en bilresa till Oskarström och det tar ungefär 2-3 timmar.
Idag fyller min yngsta bror år, han heter Alwin och fyller 4 år. Han har fått massor av coola saker och sen var maten bestämd av honom också. Hemmagjorda hamburgare med stripps!
Det var gott och nu är det matkoms först på listan.
Sitter inne på Kewins rum och kollar när han spelar tv spel och min hane snarkar nästan i fosterställning i sängen bredvid Kewin haha? Hur sött är inte det då!

Jag tänkte passa på som sagt att uppdatera medans maten sjunker innan fikat ska ner i magen så man får ännu en till matkoma.
Det känns bra att vara hemma, har saknat familjen!
Dock skulle jag inte flytta hit igen, never! Samhället Oskarström ser precis ut som vanligt sen jag lämnade det, för ungefär ca 2 månader sen. Hur förbannat tråkigt är inte det? Allt är likadant och alla ser exakt likadana ut! Gör en förändring vadfan.
Så... Jag längtar inte öht hem, jag trivs fortfarande som fina fisken i havet i Oskarshamn med mannen i mitt liv.

Självklart saknar jag även mina vänner, absolut! Men tyvärr blir det inte att träffa dom denna omgången. I detta fall tycker JAG att familjen går först. Eftersom min pappa intw kunde komma på kalaset idag pga att han inte har bil så blir det en visit till honom imorgon innan hemfärd.
Sen nästa gång vi är i Oskarström så blir det att träffa vännerna + familjen.
Förhoppningsvis så kan mina vänner komma till mig och Andreas snart.
Det får vi hoppas!

Det var allt just nu :)


Hemmastudier

Hej!

Hoppas ni har det bra. Själv gör jag läxor som jag har missat.
Var ju sjuk måndag-onsdag så matte och engelska uppgifter står det på schemat. Har faktiskt gjort klart engelskan så har bara det tråkiga kvar, matten. Jag är jättedålig på matte så det kommer gå väldigt sakta fram känner jag. Som tur så kommer jag ha extra lektioner i matte, annars kommer jag aldrig bli färdig och stödlektionerna kommer ske på måndagar!


Nya kategorier

Jag har gjort lite nya kategorier till bloggen där man kan gå in och klicka direkt istället för att scolla till den sidan, det kan ju ta dagar liksom. 
Kategorierna är
Fotografier av mig
Lägenheten
Skönhet / Smink
Tips från mig
Träning
 

Detta kan nog bli mycket roligare tror jag. 
Bjuder på en film från studenten!

FrånStäderskan.se

Då är disken klar!
Hela mitt linne är typ blött men det ska ju synas att man har slitit med tårar och blodsmak liksom. Annars är det ju ingen mening va?


Min lunch. Kyckling med chili

Har ärit lite lunch. Det var gott faktiskt!
Kyckling med chili och en klick Cream Fresh idag.

Här är maten


Feberfri dag

Godmorgon på er, hoppas ni har sovit gott och mår toppen idag! Idag är jag äntligen feberfri i alla fall, men har dock fortfarande ont i halsen. Ska ner till affären och köpa lite halstabletter och sånt där senare ikväll. 
Eftersom jag är piggare idag så blir det att diska och plocka undan lite här hemma. Igår avbokade jag min körlektion som jag skulle ha idag också pga dåligt med pengar. Denna månaden har det gått åt mycket pengar men det är privata saker. Det behöver ni inte beskymmra er om.
 
För en liten stund sen så låg jag och tänkte på människor som vill vara som andra
Mina åsikter om det tänker jag ta i ett annat inlägg.

BIG EYE

Ska försöka vila lite. Är galet varm och har ont i huvudet.
Jag håller på att få en ny tand längst bak i överkäket och det gör så fruktansvärt ont. Smärtan går rakt upp i huvudet!

Hörs sen.


Fortfarande feber

Godmorgon på er.
Har varit vaken ett tag nu och tittar på massa filmer. Mysigt med mig själv. Älskling är på jobbet och ska jobba från 7-21 idag, stackars pojk!
Tycker så synd om honom, han måste jobba över 5 timmar. Annars jobbar han från 7-16.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Ska försöka få i mig något att äta. Är det bara jag som inte har någon matlust öht när man är sjuk?
Jag tycker det är så fruktansvärt äckligt att äta när jag är sjuk. Vill bara sova bort dagarna så man blir frisk, men det går ju inte det heller. Måste ju äta och dricka liksom, men orkar inte ens vara vaken.

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör! :)

Film

Har ni sett Hotelliggaren med Robert Gustavsson? Det är en av mina favorit pjäsfilmer, om vi kan kalla det så? :)

Jag mår fortfarande dåligt. Dunkade huvudvärk, ont i halsen och öronen.
Det är så fruktansvärt tråkigt att vara sjuk, speciellt när man precis börjat skolan. Jag har i alla fall skickat in mina läxor till läraren! Duktigt av mig :D


Hemma i feber

God morgon allihopa!
Idag är jag sjuk. Har feber, ont i halsen och svettas som en gris. Ska försöka få i mig lite mat och sen ställa mig en sval dusch så febern försvinner fort.


Vad gör du när du är sjuk?


Vill ni veta något?

KÖR EN FRÅGESTUND, SVARAR PÅ ALLT!
 


1 sep idag

Då var sommaren över, fast jag tycker vi inte haft någon sommar iår. Bara en jävla massa regn hela tiden. Antingen regn eller sol, hur kul är det liksom?

Idag är det 1 september! Tiden har gått så otroligt fort sen jag flyttade hit.
I torsdags började jag även skolan föressten, på tiden!
Var in till skatteverket och pappren var klara så det var bara att skynda sig till komvux för att lämna in det och jag fick börja samma dag. Så lite stressad så fick jag skynda mig att duscha, sminka mig och äta. Herregud så fort det gick!
Började min första svenska-lektion där man fick göra övningar för att se vart man ligger, samma sak som igår på engelskan. Övningarna där tog 2 timmar haha!
Märks att min hjärna inte har använts på "riktigt" under sommaren men det är väl då man ska vila upp den inför jobb eller skola, eller?

Jag ska lägga mig i sängen och vakna till och kolla på film. Bästa som finns att ligga och dra sig på morgonen. Visst är det? :)
Hörs sen!

RSS 2.0