< Till bloggens startsida

Mitt i natten, VARFÖR?!

För ett tag sen så kunde jag verkligen inte, varför har jag ingen aning om!
Men för en liten stund sedan så slog vekligen tröttheten till så jag gosade ner mig under täcket och njöt av att blunda.
Nu i stället så sitter jag på toan och har jätteont i magen. Varför just inatt?!
Simon håller mig sällskap ( ni som inte vet vem Simon är så är det vår katt ) han knallade in på toan och undrar säkert varför jag inte sover. Han låg bredvid mig innan och sov men väckte honom eftersom toan kallade, to bad for him! ;)

Imorgon, eller IDAG är det sista skoldagen och sen tar vi helg. Gud så skönt! Då är jag samboledig och ska umgås med vänner. Min sambo ska iväg och lana med sin bästa vän, är faktiskt inte förvånad haha!
Det är bra att man kan vara ifrån varandra, jag menar. Jag är den personen som måste och vill ha tid för mig själv också, tillsammans med vänner. Det behöver alla. Tråkigt bara att inte alla förstår det, att vara ifrån varandra lite stärker bara förhållandet och inte tvärtom som vissa verkar tro. Man behöver sakna också. Sen finns det männsikor som absolut inte klarar det, fine okej. Då vet ni vet!

Något som jag verkligen inte tycker om att lyssna på är när kille eller tjej klagar över att man sitter på varandra som plåster dag ut och dag in. Då är min fråga till er; varför hittar ni inte på något utan varandra tillsammans med er egna vänner? Måste er flick-pojkvän alltid vara med? Då har jag hört svaret; men det är ju så tråkigt att vara utan varandra.
Skyll dig själv säger jag! Då ska ni inte klaga och gnälla över att ni alltid sitter på varandra som små parasiter!

M I N Å S I K T ! !


Kommentarer
eemily

Jag är med angående länkbyte! :)

2012-09-21 @ 10:28:10
URL: http://eemily.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0