< Till bloggens startsida

BILDBOMB SÅHÄR MITT I NATTEN

Det vart en väldigt kort stund jag och min vän umgicks nu på kvällen. Efter maten så somnade hon i soffan, så otroligt sött. Jag förstår henne om hon är trött, hon hade varit uppe sen kl 6 på morgonen. Så medan hon har sovit så har jag pendlat mellan tv, dator och tvspel men det kanske inräknas som Tv. Ofc it does! 
Själv är jag inte ett dugg trött, kanske lite småuttråkad men det får man vara ibland. Jag ska lägga mig om en liten stund ändå hade jag tänkt, det är ingenting på tv öht så det känns helt meningslöst att sitta och glo på tv program som är dåliga. Just nu sitter jag faktiskt på 25th hour, en kriminal från 2002. Den är faktiskt helt okej. 
Har inte sett början dock så fattar inte typ. Men det står på informationen att det handlar om en kille som har 24 timmar kvar av sin frihet innan han ska avtjäna ett sjuårigt fängelsestraff. " Medan timmarna rinner iväg försöker Monty reda ut sitt liv. Inom sig har han en gnagande oro över att det kan vara hans flickvän Naturelle som satte dit honom! " - det låter som en spännande film tycker jag. Dock är den slut snart så han slipper nog avtjäna sitt straff om han inte gjorde det i början av familjen. 
TItta på den så slipper jag berätta slutet, det var inte alls som jag trodde faktiskt. Remember, everyting can changes! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0