< Till bloggens startsida

Detta är något jag inte förstår mig på.

Det är när folk lägger sig i vad andra gör, hur andra ser ut och hur andra väljer att leva sina egna liv, gå i sina egna spår liksom. Det har jag aldrig förstått mig på. Jag menar, alla är vi helt olika. Vi har olika intressen, drömmar, framtidsplaner, vart vi vill resa, vem vi vill vara tillsammans med, gifta sig med osvosv.
Varför jag skriver detta här beror på att jag har själv varit med om det, miljontals gånger. Det är jag väldigt trött på.
- Vad andra gör
Varför ska man alltid lägga sig i vad andra håller på med? Det är inte din ensak, inte ditt liv!
Sköt du dit så sköter alla andra sitt. Sen är det en annan sak att komma med förslag när tex din kompis, bror, syster, mamma och pappa eller någon annan människa på jorden frågar er om hjälp, ni ska inte bestämma åt dom utan försöka hjälpa dom.
Har väldigt många kompisar som kommer till mig när dom behöver tips och råd. Dom frågar väldigt mycket om
" Vad hade du gjort i min situtation? " och självklart ger jag mitt svar och sen så kommer jag även med denna meningen " Gör vad som känns bäst för DIG "
Det har hjälpt många faktiskt, önskar det kunde hjälpa så många fler.
- Hur andra ser ut.
Come on!
Detta är ju bara så förbannat irriterande att folk har mage att mobba ut, frysa ut och vara ett ryggradslös kräk mot folk. Vi är människor, vi är en flock. Vi ska hålla ihop!
Jag kan bli så frustrerad på sånt här. Vad är det för fel med att folk vill klä sig på sitt vis, alla har vi en egen stil?
Lägg ner!
- Hur andra väljer att leva sina egna liv, det har man själv inte med saken att göra!
Vi har våra intressen, vi har våra drömmar, fantasier, vad man vill jobba med, vart man vill resa, hur man vill bygga sitt hus, vad för bil man köper, vad barnen ska heta, vad hunden/katten ska heta. Vad som helst!
Vi är alla olika. Vi fungerar inte på samma sätt, tänk på världen skulle vara tråkig om vi alla var likadana, ser likadana ut, tänker likadant och ja, vad man nu gör. Hur man är. Störande!
Vad tycker ni?
Kom gärna mer eran åsikt. Detta var mina åsikter om saker som verkligen jag inte förstår mig på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0