< Till bloggens startsida

- Varför dålig uppdatering! -

Vad som hände på fredagen ( 27 januari )
I fredags så pluggade jag projektarbete, skrev klart det teoretiska om vad jag ska göra för det ska vara inlämnat nästa månad, alltså i februari.
Detta kommer blir kanonas bra, verkligen super duper bra. Har alla sminkningar och fotograferingar i huvudet. Nu ska jag bara få fram rätt person till att göra vad. Jag har mina funderingar!
Sedan efter allt pluggande så åkte jag hem och började städa och göra iordning rummet för jag skulle få finbesök, från Oskarshamn. Där min pojkvän bor!
Sen insåg jag att han inte skulle komma förens på kvällen så gick och la mig igen, så allt jag hade lagt i sängen för att få fram lite golv att röra sig på så slängde jag ner allt igen på golvet, smart drag Jonna! * Thumbs up *
Så jag sov några timmar och sen fick jag helt plötsligt stressa för att hinna klart allt.
Hade fått önskemål av Andreas om att göra mig extra fin när vi skulle träffas.
Så här såg jag ut i alla fall!
Andreas vart jättenöjd i alla fall och det märkts på natten sen men eftersom det finns pryda människor här i världen så ska jag inte berätta i detalj utan låt fantasin flöda människor! ;)
Önskar jag kunde berätta, det kanske kan krydda andras sexliv om inte annat.
Kanske någon annan dag! För jag är verkligen inte rädd för att prata om sex, delar med mig utan några problem.
Åter till kvällen då, vad jag kommer ihåg så "somnade" vi tidigt.
Vi somnade skönt efter några timmars myspys med olja och leksaker.
Vad som hände på lördagen ( 28 januari )
Då hämtade vi upp min pappa för vi skulle följa med honom till Ikea/Väla, han behövde en chafför för han var tvungen att köpa ett nytt soffbord. Ni ska se hans lägenhet när den är ommålad, sjukt snyggt!
Vi gick på Ikea kanske 1 till 2 timmar ungefär. Jag och Andreas började diskutera hur vår lägenhet skulle se ut. Vi hade faktiskt samma smak när det gäller inredning, tack och lov!
När vi var klara på Ikea så tog vi paus på MAX och sen fortsatte vid mot Väla. Fattar ni hur stort det har blivit? Nya butiker överallt och dom är inte sådär pyttesmå heller utan det finns gott om plats att röra på sig. Sånt tycker jag om. Hatar när man knappt kan röra sig för det är kläder överallt!
Vi shoppade lite där inne på Väla, jag hittade min favorit butik, New Yorker!
Där köpte Andreas en tröja och underkläder. Sjukt snygga! Direkt när jag såg dom så skrek dom
" JONNA HÄR BORTA, KÖP OSS! "
Helt galet!
Sexet var helt amazing, jag kände mig sexig och Andreas älskade mig. Mer säger jag inte, använd fantasin! ;)
Här kommer bilder på kläderna!
Vad som hände på söndag ( idag 29 januari )
Söndagar är inte alls roliga, speciellt inte om man har tillbringat en helg med den personen man älskar mest utav allt här i världen.
Det är så tråkigt att helgerna går så fort när man har fruktansvärt roligt. Har haft en underbar helg, så som alla helger jag har med honom. Man utnyttjar verkligen tiden tillsammans, försöker hitta på så mycket som möjligt. Om inte, så har man ändå varandra och det räcker helt perfekt för mig.
Vi vaknade efter 10 imorse, åt frukost och sen mös vi lite i sängen för Andreas ville hem tidigt och fixa inför jobbet imorgon så han åkte redan vid halv 2. Han har ju 2 3 timmar hem, längtar tills vi bor tillsammans igen!
Så han sa hejdå till familjen och sen gick vi och pussades hejdå.
Stannade kvar på isplanen i några timmar och nu, har jag varit hemma sen efter 5. Ska bara duscha och sen krypa ner i sängen. Behöver inte lägga mig så tidigt för jag börjar 10 imorgon men jag är faktiskt trött.
Smsa lite med älskling och kolla på några avsnitt Bones. Kanske äta lite kvällsmat innan.

Så har min helg sett ut och den har varit helt underbar. Nästa gång jag träffar älskling så är det på Alla Hjärtans Dag. Undrar vad vi hittar på då.
Då veckan efter så har jag lov också, hur perfekt tajming är inte det då?! :)
Kommer kanske med ett inlägg senare, om inte. God natt och sov gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0